slika

Tradicionalni hrvatski proizvodi i suveniri

Dobrodošli na čarobno mjesto koje okuplja najljepše i najukusnije tradicionalne hrvatske proizvode i suvenire. Zavirite u našu neodoljivu ponudu mirisa i okusa domaćih rakija, likera, meda, maslinovog ulja, proizvoda od lavande, tartufa, čokolada, vina, prirodne kozmetike, ali i još mnogo drugih proizvoda koji jedva čekaju biti otkriveni.

Priča o Kredenci

Domaći proizvodi koje čuva naša Kredenca otkrit će Vam jednu sasvim ukusnu i mirisnu priču koja će Vas povesti na putovanje diljem cijele Hrvatske - isprepleteno tradicijom, recepturama i običajima još iz vremena naših nona. Cijela naša bogata i raznovrsna ponuda temelji se na kvalitetnim, originalnim i autohtonim proizvodima malih hrvatskih proizvođača, koja vraćaju sjećanja, ali i stvaraju neke sasvim nove i zanimljive trenutke. Nađete li se u nekoj od naših trgovina, u Zagrebu, Crikvenici ili u Opatiji, ne propustite degustirati sjajne delicije ili likere koji će Vam istog trena dati ideju kako “začiniti” jedno sasvim obično jelo ili kako poslovnog partnera oduševiti poklonom koji neće skupljati prašinu.

Pozivamo Vas da na naše police zavirite i virtualno te otkrijete svijet ne tako običnih proizvoda koji će šarmirati gastro znalce, kao i ljubitelje prirodne kozmetike ili sakupljače suvenira. U slučaju da se ne možete odlučiti za samo jedan proizvod, izaberite neki od naših poklon paketa koje smo s puno ljubavi složili u unikatna pakiranja. Zaželite li još nešto rado ćemo Vam pomoći, dati ideju ili savjet jer ova Kredenca jedva čeka da otkrijete njezine brojne čarolije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Poklon paketi

Unikatno darivanje za drage prijatelje ili suradnike možete pronaći u Kredencinoj ponudi gotovih paketa ili naručiti vlastiti paket po volji.

Provjeri ponudu
slika

Pića

Bogata riznica domaćih rakija i likera različitih okusa zadovoljit će one koji prepoznaju istinski kvalitetan proizvod, a osim toga nudimo i izbor kvalitetnih vina te istarskog piva.

Provjeri ponudu
slika

Gastro

Sirevi, tartufi, džemovi, ulja, slastice... samo su ugrubo navedeni proizvodi koje možete pronaći u našem gastro kutku suvenirnice.

Provjeri ponudu
slika

Prirodna kozmetika

Prirodna i čista - takva je naša ponuda kojom možete njegovati lice, kosu i tijelo.

Provjeri ponudu
slika