Prezentacija LikeRi proizvoda u Kredenca Zagreb

015

Uspješna suradnja Kredence s tvrtkom LikeRi ovaj tjedan dosegla je vrhunac poslovne suradnje!

Kao nezaobilazno mjesto za kupnju najkvalitetnijih i najoriginalnijih hrvatskih proizvoda te u čast otvorenja novog prodajnog prostora u samom srcu grada Zagreba, pokazala se savršenim prostorom za svečanu prezentaciju novog i inovativnog likera na ovim prostorima u proizvodnji LikeRi Teama.

032U intimnoj atmosferi, nakon spektakularnog uvodnog govora našeg poznatog TV i radio voditelja, gospodina Frane Riđana i to na nekoliko jezika (da,ubacio je i kineski!), a kasnije i govora zahvale osnivača branda LikeRi, Luke Justinića, otkriven je novi okus!

Na mnogobrojno iznenađenje svih uzvanika, liker od KONOPLJE, dobio je svoje mjesto pod zvijezdama! Uzvanici su jedva dočekali svoj red da probaju novitet na našem tržištu ipodjele svoje dojmove o okusu. Prema komentarima naših uzvanika liker od konoplje na njih djeluje revitalizirajuće i vraća energiju, te se nakon njega osjećaju mlađe! … Što je nakon svake čašice više bilo i svakom zdravom oku vidljivo!

030Ugodnoj atmosferi pridonio je i kantautor Neven Barac, koji je svih zabavljao svirkom na gitari do kasnih večernjih sati i udovoljavao svim glazbenim željama:)
Ovom prilikom želimo se zahvaliti svim uzvanicima koji su pristvovali našem eventu, te se radujemo budućim suradnjama i prezentacijama.
Do tad strpljivo ispijajte postojeće LikeRi proizvode i pripremite se za okus koji dosad niste doživjeli!